"Modern Zamanlarda 'Aile Olmak'" adlı konferans

Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi olarak 23 Aralık Salı günü saat 13.30'da Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştireceğimiz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Ayşe KEŞİR hocamızın konuşmacı olarak katılacağı "Modern Zamanlarda 'Aile Olmak'" adlı konferansımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.

-Aile olmak sadece çekirdek aileden mi ibarettir? Evlat ve hatta kardeş olarak sorumluluklarımız hayatımızın neresinde?
-Modernleşme ile birlikte şehirlerde çocuklarımızı nine ve dedelerinden mahrum mu edeceğiz?
-Teknolijiden hep şikayet mi edeceğiz? İletişim teknolojisi aile olmayı güçlendirebilir mi?
-Yeni sorunlara yeni kavramlar geliştirmeli, şikayet değil çözüm odaklı yeni bir dil oluşturmalıyız.